Orion Pirotehnika
Akcija
Tickless za zivotinje 2,990.00 din 1,990.00 din
Ogrlica za lociranje pasa Dog GPS X20 + rezervna ogrlica u paketu 71,700.00 din

Tickless za ljude

!!!!SNIŽENJE!!!!

Na lageru

Šifra poizvoda:00565

3,490.00 din 2,350.00 din

Compare

OPIS
TICKLESS Ljudsko je vaše rješenje tijekom aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, vrtlarstvo, šetnja ili kampiranje. Za sve uzraste.
DODATNE INFORMACIJE
TICKLESS je idealno rješenje za držanje krpelja tijekom aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, vrtlarstvo, lov, šetnja ili kampiranje. On emitira niz ultrazvučnih impulsa koji ometaju krpelja i osjetila buha, te ih zaustavlja da otkriju ljude i kućne ljubimce. Nije toksičan i ne koristi niti oslobađa nikakve kemijske tvari ili mirise.

TICKLESS je neprimjetan za ljude. Radni domet: oko 3 metra. Uređaj je prvenstveno izumljen u preventivne svrhe. Štetno za okoliš, ne sadrži kemikalije ili mirise, što ga čini savršeno sigurnim za korištenje za svakoga. Tehnologija TICKLESS prošla je rigorozna ispitivanja i dokazala se učinkovitom kliničkom studijom Sveučilišta Camerino u 2012. godini.

UPUTE ZA UPOTREBU: Uklonite karticu kako biste aktivirali uređaj. Pritisnite gumb za uključivanje ili isključivanje uređaja: 4 kratka zelena bljeskalice označavaju uključivanje, dok jedan dugi crveni bljesak označava isključivanje. Kada se uključi, svjetlo će treptati jednom otprilike svakih 5 minuta. Nakon 8 sati neprekidnog rada, uređaj će se automatski isključiti i ponovno uključiti prije ponovnog korištenja. TICKLESS Tick Repeller može se pričvrstiti na odjeću pomoću spone ili kabla koji prolazi kroz njega.

UPOZORENJE: Iako nije vodootporan, proizvod je vrlo otporan na vlagu (IP31). Ako se uređaj smoči, treba ga odmah osušiti. Čuvati izvan dohvata male djece. Ne stavljajte uređaj u džep ili torbu jer će to ometati emitirane ultrazvučne valove. U područjima koja su gusto naseljena krpeljima, 100% zaštita nije zajamčena. Ako na sebi ili bilo koga s vama naiđete na bilo kakve krpelja, odmah ih uklonite na uobičajen način. Na normalnim temperaturama uređaj može raditi oko 3000 sati.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Orion Pirotehnika Srbija

Back to Top