Orion Pirotehnika
Akcija
MAM Nož Kalemarski sa kočnicom i kutijom 2070 1,690.00 din
Tickless za ljude 3,490.00 din 2,350.00 din

Tickless za zivotinje

!!!!SNIŽENJE!!!!

Na lageru

Šifra poizvoda:00564

2,990.00 din 1,990.00 din

Compare

OPIS
Ultrazvučni krpelj i odbijač buve Tickless Pet

Neškodljivo za okolinu, ne sadrži kemikalije ili mirise, sigurno čuva krpelje i buhe. Za mačke, pse i druge ljupke krznene životinje.

TICKLESS Kućni ljubimac drži krpelja i buhe daleko bez upotrebe opasnih kemikalija. Vezanjem jednostavnog uređaja, sitnog uređaja na ovratnik mačke ili psa, paraziti se mogu držati podalje od 6-12 mjeseci nakon aktivacije, ostavljajući vas i vašeg ljubimca da uživate u prirodi.

Uređaj emitira ultrazvučne impulse koji su neprimjetni ljudima i kućnim ljubimcima, ali ometaju sposobnost parazita da se orijentiraju i tako ih drže podalje od vašeg ljubimca. Radni raspon je približno 1,5 metara. Uređaj je prvenstveno namijenjen za preventivne svrhe. Neškodljivo za okoliš, ne sadrži kemikalije ili mirise, čineći ga sigurnim čak i za mlade životinje, kao i za starije, bolesne ili trudne kućne ljubimce.

UPUTE ZA UPORABU: Postavite uređaj na ogrlicu i uklonite pločicu kako biste aktivirali uređaj. 4 crvena treptaja označavaju da je uređaj uključen. Možete ga provjeriti u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb i potvrdite da LED dioda trepće kao odgovor. Na normalnim temperaturama uređaj može održavati parazite 6-12 mjeseci nakon aktivacije. Kako bi se osigurala njegova učinkovitost, uređaj bi trebao ostati pričvršćen na životinju u svakom trenutku. Ako uklonite ogrlicu životinje kod kuće, preporučujemo da koristite naš TICKLESS Home uređaj.

UPOZORENJE: Iako nije vodootporan, proizvod je vrlo otporan na vlagu (IP31). Ako se uređaj smoči, treba ga odmah osušiti kako bi se spriječilo oštećenje vodom. Zbog male veličine držite izvan dohvata male djece. Učinkovitost ovisi o stanju dlake životinje, kao io broju parazita prisutnih u tom području. Nije prikladno za uklanjanje krpelja ili buha od već zaraženih kućnih ljubimaca. U nekim slučajevima, u područjima koja su gusto naseljena parazitima, moguće je da se povremena krpelja pričvrsti na životinju unatoč tome što nosi uređaj.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Orion Pirotehnika Srbija

Back to Top